Notice: Trying to get property 'ID' of non-object in /home/teko/public_html/wp-content/plugins/oxygen/component-framework/components/classes/reusable.class.php on line 55

IS Automotive

Amerikkalaisia autoja Euroopan markkinoille

IS Automotive on kasvanut Lievestuoreella majaansa pitäneestä yhden miehen yrityksestä kansainväliseksi automaahantuonnin erityisosaajaksi. Yritys palvelee niin kuluttaja- kuin yritysasiakkaita amerikkalaisten autojen tuonnissa Eurooppaan. Tärkeimmät markkina-alueet ovat Saksa, Alankomaat, Ruotsi sekä Norja.

Kaikki asiakkaat tavoitetaan sähköisesti

Potentiaalisten asiakkaiden tavoittaminen verkossa on pitkäjänteistä työtä. IS Automotive on onnistunut kerryttämään massiivisen listan uutiskirjeen tilaajia, ja uusista autolöydöistä viestiminen luokin markkinoinnin rungon. Uutiskirjeviestinnän rinnalla käytetään kohdennettua Facebook-markkinointia, jota teemme yhteistyössä yrityksen kanssa.

Huippunopea ja reaaliaikainen autohaku

Liiketoiminnan ydin on verkkosivuille toteuttamamme reaaliaikainen autohaku, joka julkaistiin muun nettisivu-uudistuksen yhteydessä. Haku koostaa tiedot eri toimittajien varastoissa olevista autoista ja laskee niiden hinnat sekä toimituskulut kerran tunnissa päivittyviä valuuttakursseja käyttäen.