fbpx

Referenssi: Taso1pinta

Nettisivut uudelle yritykselle

Taso1pinta Oy toteuttaa tasoitus- ja maalaus­­urakoita kipsi­levy­pintaisiin
uudis­rakennuskohteisiin. Uuden yrityksen vahvuudet ovat kokeneet tekijät sekä huippuluokan laitteisto, joka mahdollistaa työn tekemisen laadukkaasti sekä kustannustehokkaasti.

Logon suunnittelu

Työmme alkoi logon suunnittelusta. Toiveena oli käyttää logossa ja yrityksen ilmeessä tiettyä vihreän sävyä, Kawasakin vihreää.
Logon ensimmäinen suunnitteluvaihe sisälsi kahdeksan eri logoversion tuotannon. Pyysimme asiakastamme nimeämään näistä omat suosikkinsa, ja kertomaan mitä hyvää ja mitä huonoa niissä on. Tämän jälkeen suunnittelimme uudet logoversiot palautteen perusteella. Näiden joukosta löytyi “se oikea”. Valitusta logosta tehtiin vielä valkoisella taustalla oleva versio, joka otettin saman tien käyttöön työvaatepainatuksiin.

Nettisivut uudelle yritykselle

Uusien yritysten nettisivuprojekteissa korostuvat toiveet sivuston nopeasta valmistumisesta sekä projektin kustannustehokkuudesta. Verkkosivusto on suuri osa yrityksen identiteettiä, joten joskus yrityksen perustajilla tuntuu olevan tunne että koko yritystä ei vielä ole olemassa kun sitä ei vielä löydy netistä. Kustannustehokkuuden toive on ymmärrettävä, koska yrityksen perustamisvaiheessa on usein vaikea tehdä mitään suuria investointeja.

Nettisivuston teksti- ja kuvamateriaali yhden päivän aikana

Vierailimme yrityksen työmaalla ottamassa valokuvat työn eri vaiheista sekä yrityksen avainhenkilöistä. Valokuvauksen tauottua ryhdyimme rupattelemaan yrityksestä sekä sen palveluista.

Keskustelut tallennettiin puhelimen ääninauhurisovelluksilla. Kysyimme muutamia tarkentavia kysymyksiä saadaksemme riittävän kokonaiskäsityksen. Äänitallenteet ladattiin yrityksemme pilvipalveluun heti työmaalta, jotta ne saatiin purettavaksi tekstimuotoon lähes reaaliajassa.

Nettisivulla käytettävät tekstit tuotettiin saman päivän kuluessa, ja ne vietiin yhdessä valokuvien kanssa verkkosivuluonnokseen seuraavien päivien aikana. Muutamia työmenetelmiin liittyviä tarkentavia kysymyksiä selviteltiin vielä puhelimitse ennen sivustoluonnoksen valmistumista.

Nettisivuston julkaisu

Nettisivusto julkaistiin nopealla aikataululla. Sivuston toteutuksessa huomioitiin tiedossa olevat tulevat laajennustarpeet, kuten referenssien esilletuonti. Emme kuitenkaan antaneet tämän hidastaa julkaisua, vaan päätimme suosiolla julkaista sivuston silloin kun sen ydin on valmis ja toteuttaa referenssisisällöt vasta seuraavassa vaiheessa.
"Projekti meni loistavasti maaliin, olen erittäin tyytyväinen. Meillä itsellä oli pieni paine ja stressi päällä kun aikataulu oli niin kiireinen, mutta tämähän meni kun vettä vaan. Jäi kyllä hyvä fiilis kaikin puolin." Jari Savonen, yrittäjä, Taso1pinta Oy

Käy kurkkaamassa Taso1pinta Oy:n nettisivua tästä (aukeaa uuteen ikkunaan)

Laita viestiä

  Mistä haluaisit keskustella?  Kuinka ottaisimme sinuun yhteyttä?

  STRATEGIA
  NETTISIVUT
  YRITYSILMEET
  NÄKYVYYS JA MAINONTA
  linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram