fbpx
Nettisivut
yritykselle

Laitetaanko kotisivut kuntoon?

Laadukkaat ja ajantasaiset nettisivut tuovat uskottavuutta yrityksellesi. Toteutamme tietoturvallisia nettisivuja, jotka tuovat yrityksesi parhaat puolet esiin.
Katso referenssimme

“Suunnittelemme nettisivut aina asiakkaan tarpeiden mukaisesti ”

Nettisivut yrityksille

Nettisivu eli verkkosivusto on yrityksen sähköisen markkinoinnin kotipesä ja keskipiste. Teemme sivustoja kaikenkokoisille yrityksille, asiakkainamme on niin pienyrityksiä, kansainvälistä kasvua hakevia start uppeja kuin valtakunnalisesti näkyviä brändejäkin. Käyttämämme Wordpress-alusta mahdollistaa verkkosivustojen sisällön helpon muokkauksen sekä laajentamisen tarpeidesi kasvaessa.

Otamme vastuun koko projektista

Otamme kokonaisvastuun nettisivu-uudistuksesi koko projektista. Organisoimme valokuvaukset sekä videokuvaukset ja koordinoimme muun sisällön tuotantoa. Hyväksi havaittu projektimalli ohjaa toimintaamme, ja sinä voit suurelta osin keskittyä muihin töihin.  

Toteuttamiamme nettisivuja

Tutustuessasi nettisivureferensseihimme huomaat, että jokaisen sivuston yritysilme on tehty yksilöllisesti. Pyrimme aina luomaan kullekin asiakkaalle "heidän näköisensä sivuston".
 • Turbotec
 • Viva
 • Hyvä Apaja
 • Hinaus-Apu Mehtovuori
 • Finmeas Oy
 • Kylmäteräs Oy
 • Aalman
 • Mastercom
 • Keski-Suomen Vahinkopalvelut
 • As-Timantti Oy
 • Pestek
 • Seppälän Autokulma
 • Tasan Autotalo
 • Eritoimi
 • Logistigo
 • Temacon
 • Täsmähoito
 • Vocatum
 • Fixel
 • JNP
 • Lakeland Cabins
 • Pintafit
 • Terotemedia
 • VCDS.tech
 • SJAP

Pidetäänkö palaveri?

Palaveri ei maksa mitään eikä sido mihinkään. 
Päätät sitten sen jälkeen olemmeko teille sopiva kumppani.
soita 040 5741000 / TuomasSoita 040 5741000 / Tuomas

Mitä asiakkaamme sanovat?

 • "Lähestyimme useita palveluntarjoajia pyytäen ehdotuksia ja tarjouksia. Hintaerot olivat huimia, ja useissa tarjouksissa oli paljon ylimääräistä mukana. Tekon tarjous piti sisällään juuri ne seikat, joita kaipasimme ja jotka tarjouspyynnössä mainitsimme. 

  Tekemänne yritysilme on paljon freesimpi kuin vanha, mutta kuitenkin meidän näköinen. Ainakin meidän silmiin sellainen helposti lähestyttävän näköinen."
  Hanna Nykänen, Finmeas Oy
  Lue referenssitarina >>
 • "Tiesimme vanhojen sivujen olevan vanhentuneet, mutta emme aluksi osanneet oikein sanoa mitä halusimme. Tekon tiimi osasi kuitenkin esittää oikeita kysymyksiä, joiden avulla he saivat punaisen langan meistä ulos.  

  Uusista nettisivuista on tullut paljon positiivista palautetta, ja niiden avulla erotumme nyt selkeästi kilpailijoista."
  Tomi Vinni, Kylmäteräs Oy
  Lue referenssitarina >>
 • "Nyt kun tunnen tämän luottamuksen tason, on tosi helppo lähestyä kaikilla asioilla. Ei ole pakkomyynnin tunnetta, jos antaa pikkusormen niin ei lähde koko käsi menemään.

  Teiltä usein saa enemmän kuin tilaa. Tarkoitan sellaisia kommentteja ja vinkkejä, jotka eivät suoraan liity tilattuun palveluun."
  Jyrki Suominen, Appmill / Framecomp Oy
 • "Halusimme viedä yritysilmeen uudelle levelille ja se todellakin toteutui. Vaikutuksen kyllä huomaa. Sivut on tuoneet paljon kiitosta asiakkailta ja päämiehiltä. "
  Tomi Nurmi, Tasan Autotalo
  Lue referenssitarina >>
 • "Nettisivut ja Google-markkinointi toivat nopeasti uusia asiakkaita, nyt on töitä useaksi kuukaudeksi eteenpäin. Olen kyllä tyytyväinen."
  Juha Kovala, Jkl Rakennuspojat Oy
 • "Hommat meni just niin kuin oli ajateltukin. Tykkäsin siitä että neuvottelut hoidettiin kasvotusten. Saatiin paljon ehdotuksia, mitä ei itselle olisi tullut mieleen. Logoa on kehuttu kovasti."
  Olli Kotomäki, Eritoimi Oy
  Lue referenssitarina >>
 • "Projekti meni loistavasti maaliin, olen erittäin tyytyväinen. Meillä itsellä oli pieni paine ja stressi päällä kun aikataulu oli niin kiireinen, mutta tämähän meni kun vettä vaan. Jäi kyllä hyvä fiilis kaikin puolin."

  Jari Savonen, Taso1Pinta Oy
 • "Tämmöistähän palveluahan minä olisin alun pitäen kaivannut, olen oikein tyytyväinen. Nettisivusto nousi Googlen hakutuloksissa ykköspaikalle ja uusia yhteydenottoja on alkanut tulemaan."
  Pasi Puumalainen, Metsäkoneurakointi Puumalainen Oy
 • "Olette kyllä yrittäjävetoiselle firmalle arvokas kumppani. Tunnette niin hyvin markkinoinnin teknologiat, joihin itsellä ei riitä aika perehtyä. Osaatte myös hyvin tarjota asiakkaan kokoluokkaan ja markkinan kokoon mitoitettuja palveluita."
  Ilmo Saarela, IS Automotive Oy
 • "En itse viihdy tärkeilijöiden kanssa. Te ette ole olevinanne muita viisaampia, olette ihan normaaleja ihmisiä. Nettisivujen kaupustelijoita soittelee koko ajan mutta niille on mukava sanoa että meillä on kumppani, joka hoitaa ne asiat meidän omien tarpeiden mukaan."
  Ari Hulkkonen, Ari Hulkkonen Oy

Nettisivu-uudistuksen vaiheet

tutustumispalaveri

Pidetään palaveri paikan päällä tai etänä. Palaverissa voit kertoa meille nettisivuusi liittyvistä toiveista ja kysyä mieltäsi askarruttavat kysymykset. Pystymme usein antamaan hintatarjouksen välittömästi palaverin jälkeen.

Palaveri ei maksa mitään eikä sido sinua mihinkään. Päätät sitten sen jälkeen olemmeko teille sopiva nettisivukumppani.
1.
2.

aloituspalaveri

Aloituspalaverissa sovitaan sisällön sekä rakenteen suunnittelusta ja ideoidaan sivustoa yhdessä. Toimitamme tarvittaessa etukäteen tiedot palaverissa käsiteltävistä asioista, jotta sinun on helppo valmistautua.

työmme aloitus

Aloitamme työskentelyn kun tarvittavat materiaalit ovat hallussamme ja yhteinen suunnitelma on selvä.
3.
4.

luonnosvaihe ja muutokset

Saat ensimmäisen nettisivuluonnoksen nähtäväksesi yleensä 2-4 viikon kuluttua työmme aloituksesta.

Tekemässämme nettisivuluonnoksessa on aina jotain hyvää ja jotain huonoa. 90% asiakkaistamme on kuitenkin tyytyväisiä työmme tähän vaiheeseen.

Viilaamme sivuston kuntoon muutostoiveidesi mukaisesti. Joskus tarvitaan useita luonnoskierroksia, jotta onnistunut kokonaisuus löytyy.

uuden nettisivun julkaisu

Uusi sivusto näkee päivänvalon ja aiempi nettisivusi poistuu näkyvistä.
5.
6.

koulutus sisällön päivittämiseen

Tarjoamme tarvittaessa koulutuksen ja ohjeet nettisivujesi sisällön päivittämiseen. Voit myös tilata sisältöpäivityksiä meiltä, teemme niitä joustavasti tuntityönä.

ylläpito

Kannamme oma-aloitteisesti kokonaisvastuun yrityksesi nettisivujen varmuuskopioinnista, tietoturvasta sekä verkkotunnuksesi vuosittaisesta uusimisesta.
7.

Viedäänkö homma vielä pidemmälle?

Autamme tarvittaessa myös markkinaselvityksissä, uusien tuotteiden tai palveluiden koemarkkinoinnissa tai vaikkapa koko markkinointi- ja myyntiprosessin uudistamisessa.
             *
        *
   *
*

Haluatko kehittää yrityksesi markkinointia?

Laita viestiä!

  Kuinka ottaisimme sinuun yhteyttä?

  Vieläkö mietityttää? Tässä kysymyksiä ja vastauksia.

  Voiko nettisivujen sisältöä päivittää helposti itse?
  Kyllä. Tekstin ja kuvien muokkaaminen on helppoa ja muutkin muokkaukset onnistuvat. Saat meiltä asiaan koulutuksen, kirjalliset ohjeet ja apua aina tarvittaessa. Voit itse valita minkä verran muokkaat sisältöä itse ja mitkä muutokset tilaat meiltä. Teemme sisältömuokkauksia joustavasti tuntitöinä.
  Voitteko huolehtia verkkotunnukseni vuosittaisesta uusimisesta puolestani?
  Kyllä. Olemme Traficomin virallinen verkkotunnusvälittäjä ja vastaamme ylläpidossamme olevien verkkotunnusten uusimisesta oma-aloitteisesti.
  Kuinka varmistetaan että nettisivuni on yleisen tietosuoja-asetuksen (GDPR) mukainen?
  Evästeasetukset asetetaan aina kulloinkin voimassa olevan lainsäädännön mukaisesti emmekä tallenna esimerkiksi yhteydenottolomakkeilla lähetettyjä tietoja palvelimillemme.
  Mitä kaikkia verkkotunnuksia teiltä saa .fi-verkkotunnusten lisäksi?
  Voit tarkistaa kulloinkin saatavilla olevien verkkotunnuspäätteiden listan täältä https://joker.com/domain/tlds
  Huolehditteko te tekemienne nettisivujen tietoturvasta?
  Kyllä, kannamme oma-aloitteisesti vastuun tekemiemme nettisivujen varmuuskopioinnista ja tietoturvasta.
  Ovatko webhotellipalvelimenne Suomessa?
  Kyllä. Käytämme kumppanimme Seltimil Oy:n suomalaista palvelinympäristöä.
  Löytyvätkö tekemänne nettisivut hyvin Googlesta?
  Googlen hakusijoitukseen vaikuttavat sivuston sisällön lisäksi useat tekniset asiat kuten esimerkiksi sivuston nopeus. Hakukonenäkyvyyden tekniset perusasiat laitetaan aina automaattisesti kuntoon nettisivuprojektin yhteydessä. Mikäli tavoitteesi on menestyä kilpailussa voimakkaasti kilpailluilla hakusanoilla, jonka perusteella teemme sinulle erillisen tarjouksen laajemmasta palvelukokonaisuudesta. Kerromme samalla case-esimerkkejä asiakkaidemme menestyksestä hakutuloskilpailussa.
  Teettekö verkkokauppoja?
  Kyllä vaan.
  Onko teillä kokemusta Intranet-ympäristöjen toteutuksesta Wordpressillä
  Kyllä on, Wordpress soveltuu mainiosti esim. henkilökunnalle tai jälleenmyyjille suunnatun sisäisen intranetin toteuttamiseen. Kerromme mielellämme lisää. 
  En saa yhteyttä aiemman nettisivuni tekijään, voitteko ottaa vanhan nettisivuni hoitoonne?
  Autamme tällaisissa tapauksissa mahdollisuuksien mukaan tuntitöinä. On tärkeää että sinulla on hallussasi webhotellisi/nettisivusi pääkäyttäjätunnukset, voimme toki auttaa myös niiden selvittämisessä. 
  Nettisivumme kaipaisivat uudistusta mutta tilanne elää, kuinka on järkevää edetä jos sisältöasioita on vielä avoinna?
  Nettisivuja voi oikein hyvin uudistaa pala kerrallaan. Ota yhteyttä niin pidetään palaveri, asiat usein selkiytyvät kun käyt ne kanssamme läpi.
  Kuinka voin varmistua että suunnittelemanne nettisivun tyyli on minulle mieluisa?
  Olemme aika hyviä löytämään kunkin yrityksen oman tyylin. Voit auttaa meitä onnistumaan miettimällä esimerkkejä nettisivuista, joiden tyylissä on jotain hyvää. Mieti myös mitä hyvää ja mitä huonoa mahdollisissa nykyisissä nettisivuissasi on. Saat aloituspalaverin kysymyspatteriston nähtäväksesi etukäteen jolloin voit rauhassa valmistautua tyyliin ja ulkoasuun liittyviin kysymyksiimme.
  Kuinka nettisivun tekstisisältö tuotetaan?
  Aloitamme rakenteen ja sisällön suunnittelun aloituspalaverissa. Yleisin ja mielestämme helpoin tapa sisällön toimittamiseen on puhelin- tai etäpalaveri, jonka aikana saamme sinulta nettisivun ensimmäistä luonnosversiota varten tarvittavat tiedot. Kun saat nettisivuluonnoksen nähtäväksesi on sinun helpompi hahmottaa mikä sisältö on hyvää, mikä huonoa, ja mitä sisältöä tarvitaan lisää. Voit halutessasi toimittaa raakatekstejä meille sähköpostitse tai yleisimpien tiedostojakosovellusten kautta. Vaikka tekstien tuotanto on yksi vahvuuksistamme, voit myös itse ottaa vastuun lopullisten tekstien tuotannosta.
  Voinko lähettää teille nettisivuille laitettavia kuvia Whatsapilla?
  Ei mielellään. WhatsApp pakkaa kuvien kokoa, jolloin niiden tarkkuus huononee. Lähetä kuvat mielummin sähköpostilla tai jaa kuvat jonkin tiedostopalvelun, kuten esimerkiksi Microsoft Sharepointin tai Google Driven avulla. 
  Jos tilaan teiltä nettisivut, milloin ne pitää maksaa?
  Laskutamme työt lähtökohtaisesti kuukausittain sitä mukaa kun työtä tehdään. Myös muusta laskutusrytmistä voidaan sopia. Maksuehtomme on 14vrk netto.
  Minulla on jo webhotelli, voitteko tehdä nettisivut sinne?
  Kyllä. Voimme tehdä uudet nettisivusi mihin tahansa Wordpress-julkaisujärjestelmää tukevaan webhotelliin. Suosittelemme kuitenkin omaa webhotelliamme siellä olevien varmuuskopiointikäytäntöjen vuoksi.
  Päivitin nettisivun sisältöä itse ja jokin meni vikaan, voitteko auttaa?
  Jos nettisivustosi on meidän webhotellissamme, kyllä voimme. Nettisivut varmuuskopioidaan kerran vuorokaudessa ja voimme aina palauttaa aiemman version.
  rocketarrow-right
  linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram