fbpx

Haluaisitko tehokkaan tiimimme johtamaan ja toteuttamaan yrityksesi markkinointia?

Markkinointikumppanuus

Markkinointikumppanuus -palvelussa  hoidamme markkinointiasi kuin omaamme. Kehittämme yrityksesi brändimielikuvaa sekä tunnettuutta ja autamme luomaan lisää myyntiä Google- ja Somemarkkinoinnin keinoin. 

Toteutamme markkinoinnin sisällöt ja kohdennamme mainonnan yrityksesi kannalta optimaalisille kohderyhmille.  Suunnittelemme myös tarvittavat fyysiset markkinointimateriaalit kuten esitteet, käyntikortit tai roll-upit ja tuotamme ne edullisesit oman kumppaniverkostomme avulla.

tavoitteet ja strategia

Määritämme markkinoinnin tavoitteet yhdessä kanssasi ja luomme markkinointistrategian tavoitteiden saavuttamiseksi. 

Lue lisää markkinointistrategiasta >>

1.
2.

digimarkkinoinnin käynnistys

Valjastamme yrityksesi käyttöön tärkeimmät sähköisen markkinoinnin palvelut

  • Google Search Console
  • Google Analytics
  • Google Ads
  • Google Tag Manager
  • Meta Business Suite
  • Meta Business Manager

kohderyhmät ja hakusanat

Perehdymme toimialasi kysyntävirtoihin selvittämällä, paljonko tarjoamiasi tuotteita tai palveluita haetaan Googlesta ja mitkä muut digimarkkinoinnin kohdennusmahdollisuudet palvelevat yritystäsi parhaiten.

3.
2.

markkinoinnin ylläpito

Laadimme markkinoinnin sisällöt ja huolehdimme yrityksesi Google-näkyvyydestä sekä digimainonnasta jatkuvana palveluna sovitun kuukausittaisen budjetin puitteissa. Mikäli yrityksesi toimii alueellisesti eikä koko Suomen alueella, kattavan diginäkyvyyden saamiseksi riittää joskus jopa vain muutama satanen kuussa.

Haluatko kehittää yrityksesi markkinointia?

Laita viestiä!

    Kuinka ottaisimme sinuun yhteyttä?

    linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram